НовиниДимитър Цоцорков връчи награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова


В конкурса „Мениджър на годината“ председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“ връчи специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова, директор на TELUS International Bulgaria и вицепрезидент операции за България и Турция

В конкурса „Мениджър на годината“ Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“, връчи специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ на Кристина Иванова, директор на TELUS International Bulgaria и вицепрезидент операции за България и Турция.

Ежегодната награда е част от престижния конкурс на списание „Мениджър“, а носителят й се определя по методология на „Делойт България“ след оценка на приноса в областта на регионалното развитие, социалната отговорност и измерими резултати за успешно проведени активности.

Филмът „Мениджър на годината: Изкуството на успеха“ беше излъчен тази неделя по БиТиВи, като така бяха отличени десетимата финалисти и стана ясен големият победител – Мирослав Вичев, главен изпълнителен директор на „Борика“ АД. За 14-та поредна година списание „Мениджър“ проведе най-авторитетното състезание за топ мениджъри в страната.

В една трудна и предизвикателна година на бизнес лидерите им се налага да влагат все повече комбинативност, иновативност и усет в работата си. Топ мениджърите на България за 2021 г. и бизнесите, които управляват, създават всеки ден висока добавена стойност, повишават качеството на инвестиционната среда и създават общности, подчертаха от сп. „Мениджър“.

Не е пресилено да кажем, че често те творят истински шедьоври в работата си. Едно от посланията на документалния филм беше, че профилът на отличния бизнес лидер съдържа много от чертите на виртуозния творец: интердисциплинарно знание, упорит труд, отдаденост, способност за поглед през различни гледни точки, стремеж за самоусъвършенстване и усет отвъд рационалното.

В рамките на конкурса „Мениджър на годината“ от 2017 г. се присъжда специална награда за развитие на регионите в памет проф. Лъчезар Цоцорков, който беше „Мениджър на годината`2008“

Източник: https://dnews.bg/dimitar-cocorkov-vrachi-nagrada-za-razvitie-na-regionite-lachezar-cocorkov-na-kristina-ivanova.html