НовиниТиймбилдинг 11 - 13 юни в град Созопол

Общността за социално и емоционално образование към Фондация “Лъчезар Цоцорков” проведе тиймбилдинг 11 – 13 юни в град Созопол. Повече от една трета от членовете присъстваха и участваха в срещата, чиято цел бе да се да се опознаят като личности и професионалисти, да обменят опит на живо, и така да подпомогнат процеса на дистанционната си дейност в рамките на работните групи в Общността.

Програмата беше разнообразна и динамична: дейностите включваха уъркшопи, свързани с предизвикателството да открием своите най-силни професионални и лични стремежи, да позволим на другте да дадат насока, съвет и поглед върху трудностите, които изпитваш; да се погрижим за себе си като професионалисти и като екип; да помислим за различията по между си, идващи от разликите в поколенията; да усвоим практически техники за ободряване и релаксация. И не на последно място – да прекараме време заедно и да поговорим за необходимостта и ползите от развиване на социалните и емоционални умения, както при децата, така и при възрастните.

Специални благодарности изказваме на фасилитаторите на срещата: Leader Academy и Samodiva Mastermind, без чиято отдаденост и професионализъм тази среща нямаше да бъде същата!

За контакти, информация и заявки за членство можете да се свържете с Мариета Гечева, координатор СЕО Общност на имейл: m.gecheva@tsotsorkovfoundation.bg