Благой Цицелков

Програмен координатор „Образование“

Комуникационен експерт

Благой Цицелков е бакалавър по журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Има богат опит в медиите. Седем години е част от екипа на Българската национална телевизия. Там работи като репортер и редактор в новините, сутрешния блок и няколко публицистични предавания. В момента е журналист в NOVA.
Още от ученическите си години е част от редица обществени проекти. Като студент става съучредител на „Асоциация студентско медийно общество” и е член на УС. Жури е в конкурса „Ти и LIDL за по-добър живот”, където всяка година оценява проекти на неправителствени организации. Наред с това е лектор в обучения по медийна грамотност. От 2021 г. е член на УС на Съюза на българските журналисти. Работата по социални каузи и журналистиката често се преплитат в работата му.

През 2016 г. разказва непознатата история за авторката на българското знаме Стилияна Параскевова. По инициатива на Благой Цицелков и Надя Обретенова „Забравената история на Стилияна” влиза в българските училища с видео урок, разпространен от БНТ и МОН. Заради успеха на кампанията е отличен с плакет в кампанията „Достойните българи”.

За работата си като журналист Благой Цицелков има десетки признания, сред които „Млад журналист“ от фонд „Валя Крушкина“ през 2014 г., два пъти е носител на наградата „Млад журналист“ от Съюза на българските журналисти (2017 г., 2019 г.).
Също така е отличен и за високата си езикова култура от Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Димитър Цоцорков

Управителен съвет

Велислава Цоцоркова

Управителен съвет

Атанаска Цоцоркова

Управителен съвет

Йоана Маринова

Изпълнителен директор

Димитрина Папагалска

Оперативен мениджър

Светла Цачевска

Програмен директор „Култура“

Програмен мениджър
"Закрила на деца"

Програмен директор „Здравеопазване“

Програмен координатор „Образование“
Комуникационен експерт

Проектен ръководител
"Социално-емоционално образование"