Велислава Цоцоркова

Управителен съвет
Адвокат Велислава Цоцоркова е член Софийската адвокатска колегия от 2015 г. и работи в сферата на търговското и корпоративно право. През 2014 година придобива Магистърска степен по Корпоративно и търговско право от университета Queen Mary в Лондон, Великобритания, а през 2012 г. придобива Магистърска степен по Право от СУ „Св. Климент Охридски ”. Г-жа Цоцоркова владее английски език, както и испански език на работно ниво.

Велислава Цоцоркова е един от основателите и управляващи партньори на бутиковата адвокатска кантора „Христова, Живков и Цоцоркова“ със седалище в София, България. Списъкът с клиенти на кантората включва както големи международни компании, така и средни, и малки предиприятия в различни сфери на бизнеса, включително ИТ, енергетика, недвижими имоти и строителство, и др.

Като член на Управителния съвет на Фондация „ЛЪЧЕЗАР ЦОЦОРКОВ“ и юрист с богат опит в областта на търговското и корпоративното право, Велислава
Цоцоркова участва в създаването на правната рамка на семейната фондация и нейното правилно прилагане в съответствие със семейните ценности и визия.

Димитър Цоцорков

Управителен съвет

Велислава Цоцоркова

Управителен съвет

Атанаска Цоцоркова

Управителен съвет

Йоана Маринова

Изпълнителен директор

Димитрина Папагалска

Оперативен мениджър

Светла Цачевска

Програмен директор „Култура“, Финансов мениджър