Новини

Teen Station e най-голямата младежка медия в България, която вече четири години представя теми, близки и важни за ауторията ни от ученици, а вече и студенти в цялата страна. Тя е независима медия, ръководена от авторите на материалите и от техните ментори.

В Teen Station се публикува съдържание без цензура по теми, които вълнуват тийнейджърите и младите хора – социален живот, изкуство, образование, каузи. В информационната си уеб платформа те въвличат талантливи писатели, говорители и изпълнители от цяла България.

Като част от своето развитие и благодарение на партньорството си с фондация „Лъчезар Цоцорков“, през 2022 г. Teen Station започва целенасочено да подкрепя локалната артистична сцена в България и проектите на млади артисти, които в момента прохождат или имат нужда от по-широка медийна сцена: поп и ъндърграунд изпълнители, хип-хоп артисти, фотографи, художници, писатели, училищни банди, к-поп банди, косплеъри, представители на различни субкултури, млади режисьори, майстори на късото кино, създатели на младежки фестивали, доброволци, млади учени.

„Тези артисти са част от нашия свят и го правят смислен и интересен, а ние ще продължаваме да ви разказваме за тях“ – споделя екипът на Teen Station. Според младите автори тези материали ще утвърдят медията им като нишова и ще й дадат фокус и оригиналност.

Ето какво предстои през 2022 г.: нови епизоди на концертите Purple Sessions, с които Teen Station дава възможност на младите артисти да направят първите си професионални студийни записи. Нов сезон на подкаст поредицата за литература „Литкаст“. Специални видео срещи с музикантите, които Teen Station открива за своята публика, както и с известни музиканти, вдъхновение за всички нас. Развитие на подкастите за професионално и кариерно ориентиране като „Професионалистите“, „УНИверсално“ и „От А до Я“.

Съвместно с Фондация „Лъчезар Цоцорков“ през 2022 г. Teen Station ще инвестира не само в популяризирането на младите артисти, но и в авторите, които ги представят най-добре, а именно – в своя младежки редакторски екип.

Ако искате да сте част от Teen Station, пишете им на teen.station.team@gmail.com

Семейната Фондация „Лъчезар Цоцорков“ е частна фондация, основана през 2019 г. С основна цел да допринася за благополучието на българското общество чрез подкрепа за културата и развитие на талантите, насърчаване на иновациите и постиженията в образованието и здравеопазването, както и чрез подпомагане на деца в неравностойно положение.

Източник: https://impressio.dir.bg/atelie/nay-golyamata-mladezhka-mediya-v-balgariya-shte-podkrepya-mladite-ni-artisti